PLUIMERS KRAANVERHUUR

Over ons

Pluimers Kraanverhuur

Over ons

Pluimers Kraanverhuur

Ons verhaal

Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Rijssen en echte Twentse nuchterheid ademt, zijn wij actief door heel Nederland. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons team heeft jarenlange kennis en ervaring met bouwprocessen. Wij kunnen een toren- of telescoopkraan leveren die perfect aansluit op uw situatie. Gedurende de voorbereiding, de realisatie en de planning denken wij met u mee en voorzien we u van advies. Hiermee gaan we een stap verder dan alleen het leveren van kranen. Wij ontzorgen onze klanten door net die stap extra te zetten. Onder het mom van ‘kan niet bestaat niet’, pakken wij iedere klus met beide handen aan. Dankzij een goede planning, kunnen wij snel schakelen en u binnen no-time van een geschikte kraan voorzien.

PluimersKraanverhuur-torenkranen

Waarom samenwerken met Pluimers Kraanverhuur?

Veiligheid & kwaliteit

Voor het werken op hoogte is veiligheid zeer belangrijk, zo ook voor ons als kraanbedrijf. Wij besteden veel aandacht aan de veiligheid en de kwaliteit van onze kranen, ons werk en uiteraard ons personeel. Pluimers Kraanverhuur is ISO 9001, TCVT (hijsbewijs) en VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport (VVT). Wij zien als geen ander het belang van veiligheid en kwaliteit in. Onze ambitie is dan ook om onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren, zodat we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen geven.

Werken bij Pluimers Kraanverhuur?

Net zo gek op kranen als wij? Bekijk direct de openstaande vacatures en word onderdeel van ons gezellige team. Staat er geen passende vacature tussen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.