Kranenpark

Kraanverhuur

Kranenpark

Kraanverhuur

Voor elke klus de juiste kraan

Als specialist in verticaal transport begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om een geschikte kraan te hebben voor uw klus. Het huren van een geschikte kraan kan het verschil maken en ervoor zorgen dat werkzaamheden zo efficiënt en veilig mogelijk worden uitgevoerd. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u van advies te voorzien en te helpen aan een geschikte kraan.

In ons kranenpark vindt u een ruime selectie aan mobiele torenkranen en telescoopkranen, variërend in grootte en capaciteit. Of u nu op zoek bent naar een kleine kraan voor een lichte klus of een grote kraan om zware last te tillen, wij hebben de perfecte kraan voor uw behoeften. Bovendien worden onze kranen regelmatig onderhouden en geïnspecteerd. Hierdoor bent u verzekerd van veilig en betrouwbaar materieel.

Iedere klus is uniek. Het kan zijn dat u in het beginstadium niet precies weet wanneer u een kraan nodig heeft. Wij zorgen daarom als bedrijf ervoor dat wij flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Hierdoor kunnen wij u zelfs last-minute aan een kraan helpen. Of u nu op zoek bent naar een kraan voor een langere periode of slechts voor een paar uur, wij staan klaar u om u te helpen.

Telescoopkranen

Torenkranen

Aanhanger met dakzuiger

Hijsmiddelen

Naast de kranen die wij verhuren hebben wij ook een ruim aanbod aan hijsmiddelen. In overleg zullen we de juiste hijsmiddelen vinden die ervoor zorgen dat onze machinisten uw hijsklus veilig en efficiënt af kan ronden. Ons aanbod aan hijsmiddelen bestaat uit:

Huren

Heeft u een vraag over het huurproces? Neem dan gerust contact met ons op

Geef uw wensen door Wij regelen de oplossing