Vacature

Torenkraanmachinist

Vacatures

Torenkraanmachinist

Wil jij als zelfstandige en verantwoordelijke torenkraanmachinist aan de slag bij Pluimers Kraanverhuur? Ben jij klaar om jouw TCVT hijsbewijs te behalen of heb je deze al in bezit? En heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbesef? Kom dan werken bij Pluimers Kraanverhuur!

Werken bij Pluimers Kraanverhuur

Bij ons krijg je de kans om te werken met een diversiteit aan torenkranen en betrokken te zijn bij uitdagende en mooie projecten. Als torenkraanmachinist ben jij verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt bedienen van de torenkranen, waarbij jouw expertise en vakmanschap worden ingezet om de werkzaamheden succesvol uit te voeren.

Wat wij bieden

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als torenkraanmachinist.  Bovendien kom je terecht in een hecht en professioneel team, waarin teamwork en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Functie eisen

Solliciteren

Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar info@pluimers-kraanverhuur.nl of vul direct het onderstaande formulier in. Wij kijken ernaar uit om van jou te horen en bespreken graag de mogelijkheden om jouw carrière als torenkraanmachinist bij Pluimers Kraanverhuur een boost te geven!

Direct solliciteren als torenkraanmachinist