Kraanverhuur

Torenkranen

Torenkranen

Torenkraan huren

Pluimers Kraanverhuur is dé plek voor het huren van een torenkraan. 
Dit type kraan is uiterst geschikt voor de bouw van hoge gebouwen en andere grote constructies. Materialen als staal en glasplaten kunnen met behulp van een torenkraan moeiteloos worden verplaatst en opgetild. Het gewicht en de last die een torenkraan kan tillen, is afhankelijk van het kraantype en de kraancapaciteit.

Aanbod torenkranen

U kunt bij ons terecht voor het huren van verschillende torenkranen. Wij leveren zowel aan zakelijke klanten zoals grote bouwbedrijven als particulieren. U huurt een kraan met een ervaren machinist. Onze medewerkers beschikken over de kennis en ervaring om uw klus soepel te laten verlopen. Ze denken graag met u mee en kunnen u voorzien van passend advies. In ons aanbod vindt u op afstand bestuurbare torenkranen met gieklengtes van 33 tot 50 meter. Huur eenvoudig en snel een kraan middels het aanvraagformulier op de pagina van een kraan naar wens. Bekijk hieronder onze torenkranen.

AT3 - 33 meter mobiele torenkraan

Dit is een compacte torenkraan van Spierings. Dankzij het compacte formaat kan deze kraan gemakkelijk verschillende locaties bereiken. Dit maakt de kraan ook zeer geschikt voor stedelijke omgevingen. De kraan kan vanuit de cabine of vanaf de grond worden bediend. Hierdoor kan de machinist goed overzicht houden over de werkzaamheden. De kraan is geschikt voor werkzaamheden met een radius tot 33 meter en een horizontale hoogte van 20 meter.

AT4 - 38 meter mobiele torenkraan

De gieklengte van deze Spierings torenkraan is 38 meter. Deze 4-asser kan zowel vanaf de grond als vanuit de cabine worden bestuurd. Dit geeft de machinist een goed overzicht over de werkzaamheden.   

AT4 - 40 meter mobiele torenkraan

Deze torenkraan van Spierings heeft een gieklengte van 40 meter. De kraan is zowel te bedienen vanaf de grond als vanuit de cabine. Dit geeft de machinist voldoende overzicht over alle werkzaamheden.

AT4 - 44 meter mobiele torenkraan

De gieklengte van deze Spierings torenkraan is 44 meter. Deze kraan is bedienbaar vanaf de grond en vanuit de cabine. Dit geeft de machinist tijdens de uitvoer van de werkzaamheden altijd duidelijk zicht.

AT4 - 48 meter mobiele torenkraan

Deze Spierings torenkraan heeft een gieklengte van 48 meter. De kraan kan worden bediend vanaf de grond en vanuit de cabine. Dit geeft de machinist optimaal zicht over de werkzaamheden.

AT5 - 50 meter mobiele torenkraan

Deze torenkraan is van Spierings en beschikt over een gieklengte van 50 meter. De kraan is zowel te besturen vanaf de grond als vanuit de cabine. Hierdoor heeft de machinist altijd goed overzicht over de werkzaamheden.

Torenkranen - Pluimers

Vele mogelijkheden

Waarvoor kan een torenkraan worden gebruikt?

Torenkranen hebben een groot hefvermogen waardoor deze in staat zijn om zware dak- en wandbeplatingen te tillen en nauwkeurig op grote hoogtes te plaatsen.

Torenkranen zijn veelzijdige hulpmiddelen die kunnen worden ingezet voor het tillen en verplaatsen van zware materialen, machines en constructies op de bouwplaats.

Dankzij het grote hefvermogen zijn torenkranen in staat om zware blokken en vloerelementen te tillen en zeer nauwkeurig op de juiste positie te plaatsen.

Huren

Heeft u een vraag over het huurproces? Neem dan gerust contact met ons op

Geef uw wensen door Wij regelen de oplossing

Torenkraan aanvragen