Kraanverhuur

Telescoopkranen

Telescoopkranen

Telescoopkraan huren

Pluimers Kraanverhuur heeft voor iedere klus een geschikte telescoopkraan. Een telescoopkraan is een type hijskraan met een uitschuifbare arm, een zogeheten telescooparm. Telescoopkranen worden voornamelijk gebruikt om zware voorwerpen op hoogte of over lange afstanden te tillen en te verplaatsen. Dankzij de veelzijdigheid van dit type kraan, zijn telescoopkranen in veel verschillende situaties inzetbaar.

Aanbod telescoopkranen

Wij verhuren diverse telescoopkranen aan zakelijke en particuliere klanten. U huurt een kraan in combinatie met een ervaren machinist. Onze medewerkers zorgen dat uw klus soepel verloopt. Ze denken graag met u mee en kunnen u voorzien van vakkundig advies. In ons aanbod vindt u verschillende telescoopkranen variërend van 45 tot 80 ton. De kranen van 45 ton zijn compact, waardoor deze iedere locatie kunnen bereiken. De zwaardere telescoopkranen, vanaf 70 ton, zijn met name geschikt voor het plaatsen van prefab daken, de bouw van woningen, staalconstructies en andere hijswerkzaamheden tot een hoogte van circa 50 meter.

45 ton telescoopkraan

Deze telescoopkraan kan maximaal 45 ton hijsen. Dit maakt de kraan ideaal voor het aanvoeren van bijvoorbeeld bouwmaterialen. Door zijn compacte formaat is de kraan vrijwel overal inzetbaar.

50 ton telescoopkraan

Deze telescoopkraan is in staat om maximaal 50 ton te hijsen. Door zijn compacte formaat is deze kraan ook inzetbaar in stedelijke omgevingen.  

60 ton telescoopkraan

Deze telescoopkraan kan tot 60 ton hijsen. 

70 ton telescoopkraan

Met deze telescoopkraan kan een last van maximaal 70 ton worden getild. Dit is een relatief zware kraan die geschikt is voor het plaatsen van prefab daken en de bouw van woningen en staalconstructies. Deze kraan kan ook worden ingezet voor andere hijswerkzaamheden tot een hoogte van 50 meter.

80 ton telescoopkraan

Deze telescoopkraan kan maximaal 80 ton hijsen. Deze kraan kan onder andere worden ingezet voor het plaatsen van prefab daken en de bouw van woningen en staalconstructies. Daarnaast is de kraan geschikt voor het uitvoeren van andere hijswerkzaamheden tot een hoogte van 50 meter.

100 ton telescoopkraan

Deze telescoopkraan kan een last van maximaal 100 ton hijsen. De kraan is ideaal voor bijvoorbeeld het plaatsen van prefab daken en het bouwen van woningen en staalconstructies. Daarnaast kan de kraan worden gebruikt voor de uitvoer van hijswerkzaamheden tot een maximale hoogte van 50 meter.

120 ton telescoopkraan

Deze telescoopkraan heeft een hefvermogen van maximaal 120 ton. De kraan is ideaal voor zware bouwprojecten zoals het plaatsen van grote prefab daken, bouwen van grote woningen en staalconstructies en het hijsen van zware apparatuur en machines. Daarnaast is de kraan ook te gebruiken voor hijswerkzaamheden met een hoogte tot wel 50 meter.

150 ton telescoopkraan

Deze telescoopkraan heeft een maximaal hefvermogen van maar liefst 150 ton. De kraan is uitermate geschikt voor zware constructiewerkzaamheden, zoals het plaatsen van stalen balken en het hijsen van betonnen elementen. De kraan kan bovendien hijswerkzaamheden verrichten met een hoogte tot wel 50 meter.

Mogelijkheden telescoopkranen

Vele mogelijkheden

In welke situaties wordt een telescoopkraan gebruikt

Telescoopkranen worden vaak op bouwterreinen gebruikt om zware materialen zoals staal, beton en prefab elementen op te tillen en op een gewenste plek neer te zetten.

In havens en scheepswerven worden telescoopkranen ingezet voor het laden en lossen van zeecontainers en het verplaatsen van zware vrachten.

Telescoopkranen worden in de olie- en gasindustrie gebruikt om zware apparatuur en en materialen op offshore-installaties te hijsen.

Bij bergingsoperaties worden telescoopkranen ingezet om schepen en vrachtwagens uit het water te tillen.

Telescoopkranen worden veelvuldig gebruikt bij evenementen om zware objecten zoals licht- en geluidsinstallaties, podiumdelen en decorstukken omhoog te hijsen.

Huren

Heeft u een vraag over het huurproces? Neem dan gerust contact met ons op

Geef uw wensen door Wij regelen de oplossing

Telescoopkraan aanvragen