Over ons

Kraanverhuur op maat

Dankzij onze ruime kennis en ervaring met bouwprocessen, kunnen wij u de torenkranen of telescoopkranen leveren die past bij uw behoefte. U huurt hierdoor geen overcapaciteit. Wij denken met u mee in het voortraject, de bouw en planning en geven u advies. Tevens zijn onze kranen standaard uitgerust met hijsgereedschappen. Dit bieden wij u als compleet pakket, dus zonder extra kosten. Efficiƫnt, snel en met de garantie voor kwaliteit. Bij Pluimers Kraanverhuur noemen wij dit kraanverhuur op maat.

Waarom Pluimers Kraanverhuur?

Vanuit Rijssen werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland. Zij werken met ons samen omdat wij flexibel en snel inzetbaar zijn, ook voor last minute opdrachten. Onze mensen hebben niet alleen verstand van kranen en bouwprocessen, maar zijn tevens inzetbaar voor constructiewerk en andere werkzaamheden in de bouw.

Veiligheid en kwaliteit

Als kraanverhuurbedrijf hechten wij veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor ons werk maar ook voor onze mensen. Daarom zijn wij ISO9001, TCVT (hijsbewijs) en VCA gecertificeerd . Tevens zijn wij aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport (VVT).